Вести

Работно беше и во средните училишта, се…
Во пресрет на 3-ти декември - Меѓународниот…
Денеска околу 17:20 часот на улицата „Младинска“…
Погледнете го предлог-идејното решение на изгледот на…
И во струмичкиот регион се спроведе националната…
Од „НОВУС“ се на став дека Република…
На оваа прва сесија беше презентирано извршувањето…
Покрај дружењето, целта на работилницата беше и…
На показ на јавноста се дела на…
Општинската администрација, членовите на Советот и вработените…
Овој настан ќе биде од отворен карактер…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Преку граѓански буџетски форум општина Струмица го…
Темата на годинешното поетско биенале е „Поезија…
Штипските екипи „Постолов Пандев“ и „Брегалница“ од…
На турнирот учествуваат фудбалските екипи на „Турново“,…
Градоначалникот Зоран Заев оствари средба со полскиот…
Традиционално и оваа година, Гошев беше дел…
Тројца момчиња од селото Градашорци, струмичко, Е.М.(21),…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…