Вести

Екипа на ЈПКД „Комуналец“ врши реконструкција на…
Во периодот од 21 до 27 декември…
Во моментот се поставува нов кров, за…
Работната група ја разгледуваше првата работна верзија…
Тротоарот кој ќе биде поплочен со бекатон…
Од денеска до 15 јануари во библиотеката…
Вкупната вредност на договорот за градба на…
ЈПКД „Комуналец“ почна со реконструкција на водоводната…
Се одржа завршна конференција на здруженијата на…
Овој предновогодишен пријателски натпревар домаќините го добија…
Станува збор на книга со стихови, кои…
Со механизација се чисти каналот од левата…
ЈПКД „Комуналец“ од Струмица почна со изведба…
П.А. пријавил дека синоќа околу 21:30 часот…
ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица ги известуваат…
Жител на селото Штука загинал кога со…
Синоќа околу 19:30 часот, во Градскиот парк…
Во понеделник (21 декември), ќе има прекин…
Денеска на 19 декември, православните верници во…