Вести

На 1 јануари според стариот, 14 јануари…
Во рамките на посетата беа презентирани веќе…
Форумот на жени на СДСМ Струмица на…
12 јануари 2015-та година е историски ден…
Денеска се тампонираа две улици во населеното…
Струмица е привелигована што ги има дел…
Поради реконструкција ќе биде прекинато водоснабдувањето на…
За спомен обележјето на загинатите во хеликоптерската…
Нејзината 6-годишна ќерка, која беше исто така…
Деца од Струмица, Моноспитово, Муртино и Градашорци…
Овие средства се наменети за Мартина Манушева…
29-годинашна бремена жена со својата 10-годишна ќерка…
Во вечерашната сообраќајна незгода на патот Струмица
Пред половина час на излезот од Струмица
Бев изненаден од поканата за овој фестивал,…
Во 415 година, неговите мошти се пронајдени…
Според „Газета Дело Спорт“, на листата на…
Пред да се отпочне со организирањето ќе…
Божиќ или Божик е денот на христовото…
Нека овој празник не соедини за да…
Трајче ни ја потврди оваа информација најавувајќи…