Вести

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица, информираат…
Станува збор за стихозбирката „Теа“ и книгата…
На синоќешниот концерт во Струмица посебен акцент…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ работат на отстранување…
Од превземените истражни дејствија, запленета е околу…
На овој простор, покрај веќе поставените 10…
Стартуваше изготвувањето на Стратегијата за локален економски…
На вкупна површина од 3.000 м² се…
Од Управата на ФК „Академија Пандев“ од…
Операцијата чини 45.000 евра, од кои семејството…
Славчо Васков Пинда смета дека заради ваквите…
Денеска на улицата „Атанас Нивичански“ во Струмица
Свеченоста продолжи со литературно читање, прием на…
Општинските совети од Југоисточниот регион ќе добијат…
Во рамките на неговата месечна турнеја низ…
Екипата на „Добрашинци“ е победник на турнирот…
До првата домашна победа дојдоа во продолжението,…
Новиот асфалт АБ 11 со дебелина од…
Со овој зафат е опфатена вкупна површина…
„Последниот Македонец - Патот до истрабување” вечерва…
Креирањето на општинските образовни политики во општина…