Вести

Почна поставувањето на вештачката трева на помошното…
„Концерт под маски“, посветен за струмичката публика,…
Светски познатиот трубач од Струмица, Џамбо Агушев,…
Денеска (петок, 20 февруари), во периодот од…
Студијата е подготвена во рамките на проектот…
Во библиотеката „Благој Јанков Мучето“, денеска беа…
На концертот ќе учествуваа околу 120 ученици…
По оваа, друг полициски службеник од службениот…
Познатиот струмички бизнисмен, Славчо Пинда, е новиот…
Струмички анонимоси, кралеви, принцези, црвенкапа, буба мара,…
Улиците „Цар Самоил“, „Дрварска“, „Тиверија“, „Александар Македонски“…
Општина Струмица спроведе истражување за успехот на…
ЈКПД „Комуналец“ Струмица ги известува граѓаните дека…
Еден од начините за собирање на податоци…
Царинските службеници на Царинската испостава Струмица, викендот…
Утре, (среда, 18 февруари), во периодот 09:00…
Поранешниот репрезентативец на Македонија, Милан Левов, својата…
Струмичанецот Трајче Ѓоргиев во четврток ќе биде…