Вести

Расчистувањето на каналите и санирањето на дефектите,…
Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ и…
Центарот на заедницата на општина Струмица одржа…
Претставници од Струмица и Кукуш (Грција) на…

Утре нови врнежи!

Февруари 05, 2015
Утре нашето подрачје ќе потпадне под влијание…
Се препорачува во текот на претстојните неколку…
Нивото на браната Турија е критична, но…
Поголем дел од градот уште синоќа доби…
Денеска се работи во Василево, на санација…
Градинката „Детска радост“ во Струмица од денеска…
Денеска пред Споменикот на Гоце Делчев на…
Се очекува некаде после 20 часот градот…
Багерот на Општина Босилово, кој се користеше…
ЕВН Македонија се приклучи на акцијата на…
За сите дополнителни информации граѓаните можат да…
И денеска градот Струмица и населените места…
Денеска од 11 часот пред Споменикот на…
Оваа информација за Радио СтрумицаНет ја потврди…