Вести

Од 30-ти септември до 4-ти октомври во…
КУД „Сушевски бисери“ утре (недела, 18 септември)…
Одбојкарите на „Струмица НИКОБ“ ќе играт во…
Со механизација ангажирана од Општина Василево, деновиве…
Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски,…
Наградата за високо актерско остварување на 30-от…
Одбојкарскиот клуб „Струмица Никоб“ во изминатите четири…
Градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов, викендот…
Со два долги и неизвесни натпревари заврши 3-от Меморијален…
Утрово на Спомен костурницата над Струмица беше…
Денеска Струмица празнува, го слави Денот на…