Вести

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…
Деновиве започнаа активностите за дополнително уредување на…
Вчера околу 18:30 часот во Струмица на…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
ЈПКД „Комуналец“ започна со реконструкција на Кванташкиот…
ТВ Нова од Гевгелија утрово објави дека…
Попладнево околу 15 часот во близина на…