Вести

ЈПКД „Комуналец“ Струмица по барање на голем…
Жителите на селото Вељуса ќе добијат канализационен…
Несериозниот и неодговорен однос кон здравјето на…
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со…
Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски со…
Денеска заврши првото пријавување и запишување на…
Портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов денеска на…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски, претседателот на…