Вести

Денеска и утре ќе дува умерен, повремено…
Во дворот на Општинската организација на Црвен…
Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, заедно…
Струмичките полицајци мирно ја поминаа Новогодишната ноќ.…
Новогодишната ноќ во Струмица и Струмичкиот регион…
Првото новороденче во Струмица е машко, се…
Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, на…
Почитувани граѓани на Република Македонија, Доаѓаме до…
Во последната анализа на Институтот за комуникациски…
Буџетот на општина Струмица за 2019-та година…
Досегашниот советник од редовите на СДСМ, кој…
Празниците не се само за славење, туку…
Во пресрет на Новогодишно-Божиќните празници, Домот за…
Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ предновогодишно…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради дефект…
По информацијата дека група пратеници бараат дел…