Вести

Вклученост, навремено и точно информирање на сите…
Активистите од иницијативата „Младите на Штука-Иловица против…
Продолжуваат акциите за чистење на комуналниот отпад…
Од Општина Струмица информираат дека на повеќе…
Денеска Општинската организација на Црвен крст од…
Најпопуларните млади автори во Македонија, Марко Марковиќ…
По примерот на високоразвиените држави, општина Струмица
Секторот за внатрешни работи во Струмица, во…
Пред натпреварот со Летонија, Горан Пандев доби…
Отсекот за превенција при СВР Струмица во…
Во спомен на пристигнувањето на иконата на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Во рамките на културно-уметничкиот проект „Уметност и…