Вести

Струмица повторно е во бело. Според информацијата…
Одбојкарот Васе Михаилов од ОК „Џио Струмица“…
СВР Струмица информира дека вчера околу 10:00…
По снежните наноси и дождови кои во…
Општина Струмица и Општинскиот сојуз за училишен…
Престануваат да важат интервентните препораки и мерки…
Синоќа околу 20:00 часот на улицата „22…
Патронажните сестри на ЈЗУ „Здравствен дом“ Струмица
Шумската полиција при редовна контрола во близина…
Од Државниот инспекторат за животна средина информираат…
Утре започнува второто полугодие од учебната 2018/2019…
Од Владата на Република Македонија информираат дека…
Поради надминување на прагот на суспендирани честички…
Викендот Струмичката полиција изврши контрола во повеќе…
Владата одлучи да го продолжи зимскиот распуст…
По добиеното известување од Министерството за животна…