Вести

„Проектите за кои струмичани платија многу општински…
Полицијата синоќа при контрола на граничниот премин…
28-годишниот Трајче Серафимовски од Струмица беше најбрзиот кој го…
Градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов воведува…
Владата на денешната втора, редовна седница, којашто…
Струмичкиот бизнисмен Столе Лазаров, сопственик на неколку…
Актуелната директорка на Државниот инспекторат за труд,…
Веста за Христовото раѓање најмладите од Струмица
Детскиот хор на Школото за веронаука при…
Полициски службеници од Полициската станица за граничен…
Градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов објави…