Вести

Владата ја разгледа и усвои Информацијата за…
Владата на вчерашната 40-та седница, по препорака…
Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, по…
Неколку тимови составени од 70-тина вработени на…
Денеска во 75-та година од животот почина…
Противпожарната единица на Струмица денеска со официјална…
СВР Струмица информира дека на 3-ти јануари…
Тимови од Основното Јавното обвинителство, Крим техника…