Василево

Патот што води кон манастирот во селото…
Општина Василево преку ЈПКД „Турија“ на домаќинства…
Техничката вода од 6,5 денари по метар…
Првата Детска градинка во Василево, која официјално…
Информација за родителите на деца до 6-годишна…
Парк на влезот во Василево и парк…
Во селото Седларци, општина Василево, денеска се…
Дајанчо Ефтимов од редовите на ВМРО-ДПМНЕ е…
Градоначалникот на општина Василево, Ване Стојанов, денеска…
Се бараше решение за постојниот далековод, кој…
Во одлуките е прецизиран и износот со…
Кризниот штаб од Струмичкиот регион со заменик…
Нивото на браната Турија е критична, но…
Денеска се работи во Василево, на санација…
Не постои речното корито кај Владевци. Реката…
Делев со пратениците Пишев и Тренов, доцна…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…

Почина Илчо Колев!

Јануари 25, 2015
Претседателот на Советот на општина Василево, Илчо…