Василево

Наковски: „Ќе го донесеме првиот национален трофеј…
Екипата „Лито Транс“ го освои првото место…
Желба на радичевчани е овој Велигденски концерт…
Со асфалтирањето на овој пат во должина…
Градоначалникот на општина Василево, Ване Стојанов, по…
Учениците одбојкари на прием кај градоначалникот на…
Со сечење лента пуштено во употреба новоизграденото…
Финалните натпревари ќе се одиграат во понеделник,…
Тие го посетија населеното место Висока Маала,…
Учениците од Василево го одбележаа Светскиот ден…
Целокупната активност опфаќаше и регулација на речното…
Возбудени, насмеани, помалку уплашени и по некое…
Патот што води кон манастирот во селото…
Општина Василево преку ЈПКД „Турија“ на домаќинства…
Техничката вода од 6,5 денари по метар…
Првата Детска градинка во Василево, која официјално…
Информација за родителите на деца до 6-годишна…
Парк на влезот во Василево и парк…
Во селото Седларци, општина Василево, денеска се…
Дајанчо Ефтимов од редовите на ВМРО-ДПМНЕ е…
Градоначалникот на општина Василево, Ване Стојанов, денеска…