Василево

Синоќа, во населеното место Едрениково, во организација…
Со ѕидот се заштитува дел од асфалтниот…
Трките ќе се одржат утре на Ѓурѓовден,…
Манифестацијата ќе започне од 20 часот, по…
Учениците и вработените во ООУ „Гоце Делчев“…
Двата пехари се наредени во клубот... Патеката…
За одбојкарките на „Работнички“ ова е прв…
Денеска Василево и спортската сала „Гоце Делчев“…
Според градоначалникот Ване Стојанов, со оваа активност…
Стојанов: „Македонската Инџија, како што го нарекуваат…
Наковски: „Ќе го донесеме првиот национален трофеј…
Екипата „Лито Транс“ го освои првото место…
Желба на радичевчани е овој Велигденски концерт…
Со асфалтирањето на овој пат во должина…
Градоначалникот на општина Василево, Ване Стојанов, по…
Учениците одбојкари на прием кај градоначалникот на…
Со сечење лента пуштено во употреба новоизграденото…
Финалните натпревари ќе се одиграат во понеделник,…