Василево

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Полно село со гости... Дворот на Црквата…
Крсте Панев е новиот претседател на Советот…
Механизацијата на ЈПКД „Турија“ Василево од денес…
Десеттата манифестација „Ден на празот - Празијада…
Премиерот Зоран Заев, кој е член на…
Марјан Јанев од СДСМ и официјално денеска…
Според конечните податоци од Општинската изборна комисија,…
Марјан Јанев е новиот градоначалник на општина…
Превентивна едукативна активност за безбедност во сообраќајот…
Коњот Сречко на Џоко Цветков од Василево
Синоќа, во населеното место Едрениково, во организација…
Со ѕидот се заштитува дел од асфалтниот…
Трките ќе се одржат утре на Ѓурѓовден,…
Манифестацијата ќе започне од 20 часот, по…
Учениците и вработените во ООУ „Гоце Делчев“…
Двата пехари се наредени во клубот... Патеката…
За одбојкарките на „Работнички“ ова е прв…
Денеска Василево и спортската сала „Гоце Делчев“…
Според градоначалникот Ване Стојанов, со оваа активност…
Стојанов: „Македонската Инџија, како што го нарекуваат…