Василево

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Утрово во 04:40 часот на патот Струмица
СВР Струмица поднесе кривична пријава против поранешниот…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Полно село со гости... Дворот на Црквата…
Крсте Панев е новиот претседател на Советот…
Механизацијата на ЈПКД „Турија“ Василево од денес…
Десеттата манифестација „Ден на празот - Празијада…
Премиерот Зоран Заев, кој е член на…
Марјан Јанев од СДСМ и официјално денеска…
Според конечните податоци од Општинската изборна комисија,…
Марјан Јанев е новиот градоначалник на општина…
Превентивна едукативна активност за безбедност во сообраќајот…
Коњот Сречко на Џоко Цветков од Василево
Синоќа, во населеното место Едрениково, во организација…
Со ѕидот се заштитува дел од асфалтниот…
Трките ќе се одржат утре на Ѓурѓовден,…
Манифестацијата ќе започне од 20 часот, по…