Василево

Секторот за внатрешни работи во Струмица до…
Васил Коцев од Сушево, актуелен директор на…
Поради заминување на породилно боледување на член…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Семејството Ристови од селото Дукатино, општина Василево,…
СВР Скопје поднесе кривична пријава за П.П.(37)…
Синоќа околу 02:00 часот избувнал пожар во…
Општина Василево започна со поставување на главната…
Проектните тимови на општините Василево, Македонија и…
Екипата на „Зебеков Медика“ е победник на…
Градоначалникот на општина Василево, Марјан Јанев, заедно…
Општина Василево во соработка со ЈПКД „Турија“…
Со натпреварот меѓу екипите на „Градошорци“ од…
Со свечена седница на Советот, општина Василево
Едногласни беа советниците во донесувањето на Програмите…
Започна пријавувањето за Новогодишно-божиќниот турнир во мал…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Утрово во 04:40 часот на патот Струмица
СВР Струмица поднесе кривична пријава против поранешниот…