Струмица

Околу 14:30 часот на патот Струмица –…
Утринава околу 06:30 часот на автопатот Градско…
Од 1 до 7 октомври во Македонија
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека пред половина…
Во рамките на проектот финансиран од Детската…
Од Општина Струмица информираат дека во тек…
Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика…
Дражавната изборна комисија ги објави конечните резултати…
Државната изборна комисија ги објави податоците на…
Според претседателот на Општинската изборна комисија на…
До 15:00 часот, 11.837 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Денеска граѓаните на Република Македонија се изјаснуваат…
Вечерва пред 20:00 часот се случила сообраќајна…