Струмица

Пријавениот со сериозна закана дека ќе нападне…
Учениците од Струмица најдобри рецитатори на регионалниот…
По тој повод, утринава пред бистата на…
Постои добра основа за соработката во повеќе…
Дукатино, дел од Градашорци, дел од Просениково,…
Иван Франгов, градоначалник на општина Гевгелија, е…
Учениците од прва смена од овие две…
По една цистерна со техничка вода се…
Според нашите информации за санирање на оваа…
Од Службата за вакцинација упатуваат апел до…
Натпреварот ќе се игра во спортската сала…
Според информациите од Одделението за комунални работи,…
Третиот дуел помеѓу овие две екипи е…
Во градот Струмица вода ќе нема во…
Прекин на електричната енергија ќе има и…
Нов асфалт е поставен на дел од…
Во поединечна категорија, првото место го освои…
ФК Беласица на домашен терен ги надиграа…