Струмица

Од идниот понеделник, па сè до петок,…
Од Општина Струмица информираат дека во периодот…
Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, во…
По повод „Детската недела“, денеска на свечен…
Градоначалникот на општина Ново Село, Боро Стојчев,…
На градоначалникот на општина Ново Село, Боро…
По вчерашната прес конференција на Александар Донев,…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
На локација до Пречистителната станица кај Сачево,…
На новинарско прашање, пратеникот на СДСМ Костадин…
Претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во…
Синоќа околу 19:00 часот во атарот на…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Околу 14:30 часот на патот Струмица –…
Утринава околу 06:30 часот на автопатот Градско…