Ново Село

Големиот христијански празник Велигден свечено беше одбележан…
Православните и католичките верници од Струмица го…
Вечерва околу 21:00 часот Благодатниот оган од…
Прогласена епидемија на заразна жолтица во Посебното…
Според информациите од Општинските изборни комисии, во…
Според ДИК, до 18:30 часот на територијата…
До 15:00 часот, 14.642 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Повторно се разгоре во околината на Ново…