Ново Село

Никола Андонов денеска го прими решението за…
Врнежи, појава на град, грмежи и силен…
Деновиве интензивно се работи на магистралниот патен…
Државната изборна комисија го отфрли приговорот на…
Вчера во пресрет на празникот Ѓурѓовден, во…
Стево Пендаровски освои 436.012, односно 51,67% од…
Тесна трка по гласовите за градоначалник на…
Според информациите од Општинската изборна комисија на…
Според ДИК, до 18:30 часот на територијата…
До 15:00 часот, 16.706 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Во општините Струмица, Василево, Босилово и Ново…