Ново Село

Се проектира експресен пат од Граничниот премин…
На магистралниот пат Струмица - Ново Село,…
За прв пат во Струмица во организациија…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Вечерва во 21 часот и 17 минути…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Младата струмичанка Сара Јанева ја освои наградата…
Денеска попладне, во текот на ноќта и…