Ново Село

Новиот градоначалник на општина Ново Село од…
Според конечните податоци од Општинската изборна комисија,…
Боро Стојчев од СДСМ е новиот градоначалник…
Печени и варени Смоларски костени, топла ракија,…
Денеска во посета на општина Ново Село
За пратеникот Васил Пишев и неговото семејство,…
Денеска во пресрет на празникот Ѓурѓовден, над…
Ехо апаратот од денеска е поставен во…
Членови на ЛЕО клубот од Струмица, денеска…
Градоначалникот на општина Ново Село, Блажо Велков,…
550 технички производи откриени на граничниот премин…
Утре, (среда, 18 февруари), во периодот 09:00…
Станува збор за семејство во кое живеат…
Коњарево, Самоилово, Барбарево, Смолари, Бајково, Стиник и…
Во духот на македонската традиција се делеше…
Странчинарските игри, според традицијата влечат корени уште…
Освен од Струмичкиот регион, се очекува денеска…