Ново Село

Согласно препораките, апелите и предупредувањата што Дирекцијата…
Од Шумското стопанство „Беласица“ во Струмица за…
Гори ретка дабова шума со тревна вегетација…
Државната изборна комисија со ждребување ги утврди…
Секторот за внатрешни работи во Струмица, во…
Вчера околу 13:30 часот во Полициската станица…
Жители на Ново Село вечерва протестираа низ…
Пред една година 21-годишниот струмичанец, Стојче Јовановски…
Познатиот Струмички бизнисмен од Колешино, Никола Андонов…
Преку Програмата за развој на руралната инфраструктура,…
Општина Ново Село во рамките на проектот…
Министерството за образование информира дека 16 и…
Актуелниот претседател на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ…
Екс градоначалникот на Општина Ново Село и…
Жители од населените места Иловица и Штука,…