Ново Село

Татко и син од струмичкото село Мокриево…
Поради безбедносни причини Зелениот пазар и Сточниот…
По вчерашната одлука за затворање на сите…
Владата даде согласност за обезбедување средства во…
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и…
Еколошкото друштво „Здрава котлина“ преку социјалните мрежи…
Денеска се исплатија близу 255 милиони денари…
Деновиве општина Ново Село ги започна градежните…
Педесеттина граѓани денеска се собраа на сретсело…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Надворешната канцеларија за криминалистички работи Берово поднесе…