Босилово

На 20-тина семејства од Моноспитово им беа…
Дефектот беше на мостот помеѓу селата Банско…
Расчистувањето на каналите и санирањето на дефектите,…
Багерот на Општина Босилово, кој се користеше…
Се детектираат критичните места каде што се…
Излевањето на речните корита и врнежите во…
Моноспитово и Бориево под вода. Повеќето куќи…
Според соопштението од општината, се очекува водата…
Нема да има штрајк во училиштата во…
Денеска општина Босилово во соработка со ЈПКД…
Граѓаните кои гравитираат и непосредно ја користат…
Решавањето на овој проблем ќе овозможи решавање…
Екипа на општинското комунално претпријатие, вчера работеше…
Во атарите на населените места Сарај, Гечерлија…
Градоначалниците на Ешалан и Гумен, Швајцарија, Вернер…
Општина Босилово привршува со реализацијата на Програмата…
Општина Босилово започна со активности за заштита…
ПКД „Огражден“ Босилово ги известува жителите од…