Босилово

Деновиве екипи за ЈПКД „Огражден“ од Босилово
Вкупната должина на ископот на атмосферскиот канал…
Деновиве во работна посета на општина Босилово
Градоначалникот на општина Босилово, Љупчо Колев, по…
Градоначалникот Љупчо Колев на компании и јавни…
Босилово, Турново, Робово, Еднокуќево, Секирник, Радово и…
На 20-тина семејства од Моноспитово им беа…
Дефектот беше на мостот помеѓу селата Банско…
Расчистувањето на каналите и санирањето на дефектите,…
Багерот на Општина Босилово, кој се користеше…
Се детектираат критичните места каде што се…
Излевањето на речните корита и врнежите во…
Моноспитово и Бориево под вода. Повеќето куќи…
Според соопштението од општината, се очекува водата…
Нема да има штрајк во училиштата во…
Денеска општина Босилово во соработка со ЈПКД…
Граѓаните кои гравитираат и непосредно ја користат…