Вести

Членовите на Советот на општина Петрич, Бугарија,…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Во рамките на празнувањето по повод патрониот…
Во изминатиот период се реализираа повеќе градежни…
Поранешниот градоначалник на општина Ново Село, Боро…
Во рамките на проектот „Младите од руралните…
Денеска во хотелот „Глигоров“ во Струмица се…
Секторот за внатрешни работи во Струмица до…
Во моментот без вода се жителите на…
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во придружба…
Наградата за животно дело на општина Струмица,…
Струмица денеска ги празнува заштитниците на градот,…
Друштвото за наука, литература, култура и уметност…

СТРУМИЦА ПРАЗНУВА!

Декември 11, 2018
Денеска струмичани го слават Денот на заштитниците…
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски утре ќе…
Несовесни граѓани продолжуваат да создаваат „диви“ депонии…