Василево

Васил Коцев од Сушево, актуелен директор на…
Поради заминување на породилно боледување на член…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Семејството Ристови од селото Дукатино, општина Василево,…
СВР Скопје поднесе кривична пријава за П.П.(37)…
Синоќа околу 02:00 часот избувнал пожар во…
Општина Василево започна со поставување на главната…
Проектните тимови на општините Василево, Македонија и…
Екипата на „Зебеков Медика“ е победник на…
Градоначалникот на општина Василево, Марјан Јанев, заедно…
Општина Василево во соработка со ЈПКД „Турија“…
Со натпреварот меѓу екипите на „Градошорци“ од…
Со свечена седница на Советот, општина Василево