Индустриските објекти кај Василево и неколку села во овој реон утре без струја

01 Јули 2015

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат дека утре (четврток, 2 јули), од 09:30 до 11:00 часот

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат дека утре (четврток, 2 јули), од 09:30 до 11:00 часот, ќе има прекин во снабдувањето со електрична енергија во Василево, индустриските објекти кај Василево, Сушево, расадникот и објектот на „Тритерол“, Просениково, Радичево, Дукатино, Требичино, Едрениково и Добрашинци.