Во Владевци прекин на електричната енергија

10 Јуни 2015

Денеска (среда, 10 јуни), од 09:00 до 15:00 часот ќе има прекин на електричната енергија во селото Владевци

Денеска (среда, 10 јуни), од 09:00 до 15:00 часот ќе има прекин на електричната енергија во селото Владевци, односно дел кон Струмица и дел кон Сушево.