Поради дефект прекин на струјата во Градско Балдовци, Сачево, Муртино, Робово, Еднокуќево

02 Декември 2017

Поради дефект, од утрово во прекин е снабдувањето со електрична енергија во населените места во Струмичкиот регион: Градско Балдовци, Сачево, Муртино, Робово, Еднокуќево.

Екипи на ЕВН Македонија работат на отстранување на дефектот и нормализирање на снабдувањето со електрична енергија.