Прегазена 82-годишна жена на улицата „Борис Поп-Димитров“

22 Ноември 2017

Денеска околу 13:30 часот на улицата „Борис Поп-Димитров“ во Струмица, зад поранешен „Дијос“, С.Т. на возраст од 82 години била прегазена од патничко возило кое се движело назад. Старицата од здобиените тешки повреди починала. Полицијата и Јавен обвинител направија увид на местото на несреќата.