Жулиета е пронајдена и е со семејството

06 Октомври 2017

Струмичанката Жулиета Максудова е пронајдена и е со семејството. Оваа убава вест на Фејсбук ја сподели нејзиниот брат, упатувајќи благодарност до сите кои помогнаа да се најде 39-годишната Жулиета.

„Драги роднини и пријатели Жулиета е пронајдена. Ви се заблагодарувам од се срце за поддршката која ми ја дававте целиот изминат период. Да сте ми живи и здрави сите“ - напиша Орхан.