Заев и Борисов во Струмица ќе организираат Бизнис форум

25 Септември 2017

Кон крајот на октомври во Струмица, ќе се организира бугарско-македонски Бизнис форум под покровителство и учеството на премиерите од двете држави, пренесува www.faktor.mk

Според извори во деловниот свет во Бугарија, на овој економски форум на менаџерите и локалните власти ќе им бидат презентирани непосредните приоритети на Бугарија со претседавањето со ЕУ.

Повеќе на: www.faktor.mk