Еве ја листата на советници од ВМРО-ДПМНЕ за општина Струмица

15 Септември 2017

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица, синоќа до Општинската изборна комисија ги достави кандидатурите за градоначалник на општина Струмица и за советници во Советот на општината за претстојните Локални избори на 15 октомври.

Уште пред еден месец тие официјално ја објавија кандидатурата за градоначалник, тоа е д-р Марјан Бајрактаров, познат струмички стоматолог и сопственик на пицеријата „Елизабет“, а вчера ја утврдија и советничката листа, на која носител е новиот претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица, Александар Донев.

Еве ја целата листа на советници од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата:

1. Александар Донев

2. Томе Лазаров

3. Ели Панова

4. Сашо Милковски - ГРОМ

5. Бобан Малинов

6. Ирена Бабамова Стојчева

7. Ѓорги Јовов - Социјалистичка партија

8. Митко Дрвошанов

9. Мимоза Костуранова Алексиќ

10. Елизабета Ангелова

11. Владимир Ристов

12. Драгана Гоцевска

13. Синан Мустафов - Турска партија

14. Жан Дрвошанов

15. Танкица Минкова

16. Драги Аљоков

17. Кире Михаилов

18. Александра Митева

19. Љупчо Бачев

20. Зорица Ѓоргиева

21. Љубинка Црнгарова

22. Панчо Илиев

23. Сузана Таушанова