Прекрасно видео од убавините на Струмица направено од „eppstudio“

13 Септември 2017

Погледнете го прекрасното видео, снимено од дрон, во продукција на „eppstudio“. Навистина Струмица изгледа прекрасна од птичја перспектива, посебно во летниот период. Уживајте во краткото видео на „eppstudio“.