Утре прекин на струјата на дел од улиците „Климент Охридски“ и „Иљо Шопов“

10 Август 2017

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат дека поради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, утре (петок, 11 август), во периодот од 09:00 до 14:30 часот, без електрична енергија ќе останат дел од улиците „Климент Охридски“ и „Иљо Шопов“ во градот Струмица.