Летна AVON Бизнис Академија со Елена Зетова во Струмица

08 Август 2017

Доколку си од Струмица и сакаш да направиш нешто добро за себе ова лето, пријави се на Летна AVON Бизнис Академиja.

Академијата ти овозможува: Учење на продажни вештини, Учење како да создадеш и менаџираш тим, Практично искуство во интернационална компанија, Можност за заработка.

За кого е наменета?
За секој кој сака да се надогради со знаење и нови вештини во текот на летото.

Цена?
Летната AVON Бизнис Академиja е бесплатна.

Локација?
Првата средба ќе се одржи во канцеларијата на AVON Струмица.

Пријавување?
Ве молиме внесете ги вашите информации и на крај кликнете SUBMIT на следниот линк: https://goo.gl/forms/SSERi2QBWImxDWwk2

Контакт:
За дополнителни информации јавете се на: 075/432-105

За Елена Зетова - Регионален Менаџер за продажба (Источна и Југоисточна Македонија):

Eлена Зетова по професија е економист. Повеќе од 1 деценија е дел од тимот на AVON Македонија. Почна во 2005 година како Претставник, за по два месеца да почне сопствен бизнис како Координатор. Резултатите кои континуирано ги постигнува на таа функција ѝ овозможија по две години да стане Регионален менаџер, позиција која успешно ја извршува веќе девет години. Раководи со тим од 1.600 Претставници и 80 Лидери за продажба. Има добиено повеќе награди, признанија и бонуси, а најмногу од се е горда на незиниот тим од млади и успешни менаџери.