Зоран Китанов нов директор на ЈП за државни патишта

06 Август 2017

Директорот на Јавното претпријатие за енергетски дејности „Струмица Гас“, Зоран Китанов, е именуван за нов директор на Јавното претпријатие за државни патишта.