Утре без електрична енергија Сушица и Банско

13 Јуни 2017

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат дека поради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, утре (среда, 14 јуни), во периодот од 09:00 до 15:00 часот ќе биде прекинато снабдувањето со електрична енергија во дел од населените места Сушица и Банско.