Најава

Без разлика што преостануваат уште две натпреварувачки…
„ЏИО Струмица“ против „Вардар“. Тоа е најзначајниот…
Во петок, 6-ти декември со почеток во…
Познатиот македонски пејач, некогаш на забавни мелодии…
Во многу поголем простор, целосен преглед на…
На 13 јуни (четврток), во големата сала…
Здружението за помош и поддршка на лица…
Националниот сојуз на слепи лица со поддршка…
Центарот за поддршка на лица со интелектуална…