Веб Билборд

„Happy Pluto Pizza Factory“ Струмица итно има…
„Angels“ бара девојка за работа во бутикот.…
Амбалажни Сервис има потреба од работници (сезонски…
Се бара жена/девојка за чување дете на…
Студио за убавина „Престиж“ Струмица има потреба…
Ќебапчилница „Ѕољо – Пане“ од Струмица има…
Фирмата L&M Style Тенди од Струмица има…
Ново во Струмица! Струмица наскоро ќе го…
Компанијата „СТРУМА МЕБЕЛ“ од Струмица има потреба…
Продавница за прехранбени производи, која се наоѓа…
„Лифе Плант“ ДОО Струмица има потреба од…
Хотел „Sirius“ Spa&Wellness вработува на следните работни…
Маркети „Црвена Ружа“ од Струмица има потреба…
Се издава деловен простор од 100 м²,…