Најава

Евроамбасадорот Дејвид Гир, денеска во рамките на…
Вечерва струмичани ќе имаат ретка можност да…
Здружението за помош и поддршка на лица…
Националниот сојуз на слепи лица со поддршка…
Центарот за поддршка на лица со интелектуална…
Во рамките на акцијата „Недела на солидарноста“…
Промоција на првото издание на списанието за…
(Недела, 9-ти декември 2018 година), во 20:00…
(Сабота, 8 декември 2018 година) Вечерва во…
Во организација на КК „Ветерани“ од Струмица
Во пресрет на патрониот празник на градот…
Во недела во Хотел „Тивериопол“ во Струмица
Недела, 25 ноември | 12:00 часот |…