Ново Село

И годинава во пресрет на големиот христијански…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Викендот Општина Ново Село ја организираше втората…
Несреќа се случила синоќа во селото Мокрино,…
Дводневна работилница насловена „Штедиме енергија“ организира Општина…
Секторот за внатрешни работи во Струмица поднесе…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
На падините на планината Беласица, далеку од…
Заборавени од општеството и цивилизацијата, семејството Доневи…
Ирена Танчева од Самоилово на возраст од…
По апелот на социјалните мрежи за помош…
Здружението „Љубезност“ упатува апел до граѓаните за…
Традицијата на Сурва продолжи во Мокриево, каде…
Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници,…