Настани

Познатиот македонски пејач, некогаш на забавни мелодии…
Во многу поголем простор, целосен преглед на…
На 9-ти ноември (сабота), во големиот Градски…
Агенцијата „Евентум“ го најавува првиот семеен ден…
По повод Европскиот ден на граѓанската правда…
Познатата актерка Лидија Вуќичевиќ, која публиката ја…
Во организација на Македонскиот олимписки комитет, а…
Здружението на граѓани Центар за истражувањa и…
Здружението на граѓани Центар за истражување и…
Здружение на граѓани Центар за истражувањa и…
На 13 јуни (четврток), во големата сала…
Струмица по втор пат ќе биде дел…
Недела, 25 ноември | 12:00 часот |…
Недела, 2 декември | 16:00 часот |…